SLADKÁ A SLANÁ, PŠENIČNÁ A POHANKOVÁ JAKO DVĚ SESTRY

Palačinková jízda od roku 2012
Zdravíčko, mlsouni!
Jmenuji se Andrea Ernyei a ráda si s vámi zavzpomínám na začátky našeho palačinkování.
Kořeny Galetky spadají až do roku 2012, kdy jsem se po letech strávených v cizině vrátila do Prahy a založila se svou sestrou Petrou první mobilní francouzskou palačinkárnu. To vám bylo něco… Doteď cítím vůni našich prvních oficiálních palačinek. Mňam.
Z Bretaně do Čech
Nedlouho po našem rozjezdu jsme absolvovaly gastronomický kurz v mé milované Bretani, který pro naši značku znamenal obrovský zvrat.
Začaly jsme kouzlit speciální slané palačinky, které se vyrábějí z prvotřídní bretoňské pohankové mouky. Stánky s vymazlenými palačinkami od Galetky se brzy staly voňavou součástí farmářských trhů v Praze a firemních akcí. S našimi klienty se bez problémů domluvíme anglicky, francouzsky, hebrejsky i rusky a pravidelně se inspirujeme v zahraničí gastronomickými novinkami.